keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Muumitalo!

Jee, vasta vajaan viikon ehdin tilata uuden asuinalueen lehteä - Eindhovens Dagblad - niin heti pukkaa Suomimeininkiä! Sisustuskolumnia kirjoittava Marlous on löytänyt pitkään etsimänsä Muumitalon.

"Iloinen kuin lapsi" - ED 1.9.2017


Kolumnissa hän kertoo jo aiemmin maininneensa Muumit, joten sukelsin samointein digiarkistoon. Ja jovain, ensimmäinen Muumikolumni oli jo 9. kesäkuuta. Silloisessa kolumnissaan hän kertoo, että lapsen saatuaan voi rauhassa kerätä Muumi-tuotteita, nyt on "syy" eikä kukaan enää ihmettele (Lapsellehan minä...). Muumipiirrettyjä kait joskus näytettiin Hollannissakin, olletikin kolumnin kirjoittaja on niihin lapsena törmännyt.

ED 9.6.2017


Marlous muuten kuvailee Muumeja virtahepomaisiksi. Käydessään Ruotsissa hän etsi taloa kaikista mahdollisista kaupoista (Talon etsiminen vei melkein avioeroon) ja löysi sen lopulta Arlandan kentältä. Muutama vuosi myöhemmin hän bongasi retrotalonkin kirpparilta. Molempien bongausten aikana hän oli raskaana ja kuittaakin kolumnin Kuten sanoin, unelmointi ei maksa mitään. Ja joskus, hyvin harvoin, kaksi toivetta täyttyy yhtäaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti