sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Tällä kertaa bunkkerissa

Eindhovenin päivälehti kertoo 28.6 taas kerran löydetystä hamppukasvattamosta. No, näitä löytyy lähes viikoittain, joten joka versiosta en ala raportoida. Mutta tämä oli taas sopivan omalaatuinen - kasvattamo oli kaivettu maan alle.

Kasvattamoa tuhotaan, kuva ED 28.6.2018.


Eikä minkä hyvänsä maan vaan ihan metsään. Joka toki verrattuna Suomen metsiin on pikkupläntti ( 350x120 m) A2-moottoritien varrella, mutta kuitenkin.

Ensin oli kaadettu & raivattu puut. Salaa, öisin? Sitten oli kaivettu ja rakennettu maan alle tila n 20x50 m pitkä & leveä ja 2m korkea. Puusta seinät ja (sisä)katto. Miten tämä on voitu väkertää salaa? Kaivinkoneilla äänenvaimentimilla öisin? Ei kait nyt käsipelillä?

Alla kuvaa miltä paikka näytti paikallisen valvojan Twitterissä.


Sähköt napattiin verkosta luvatta, vesihuollosta ei lehtijuttu kerro, mutta pakkohan sekin on ollut järjestää. Kasveja tuupattiin tilaan n 500 kpl ja eikun odottelemaan.

Tällä kertaa sähkön nyysiminen huomattiin sähkönjakelijalla ja näin poliisi pääsi kasvattamon jäljille. Paitsi että kohdalta puuttui puut tilaa ei todellakaan nähnyt ulkopuolelta, sisäänkäyntikin oli peitetty maastoutumisverkolla. Tekijöistä ei ole tietoa.

Paikka peitettynä:



Erityisen erikoiseksi asian tekee, että samasta paikkaa löytyi 2 vuotta sitten myös maanalainen kasvattamo, 50 m päästä tuoreimmasta löydöstä. Edellisellä kertaa oli ehditty korjata satokin jo pariin kertaan (mistä tämän voi nähdä / tietää?), nyt ei vielä kertaakaan. Kaikki vaiva hukkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti