perjantai 9. elokuuta 2019

Pedoista

Viime viikonloppuna oli taas Amsterdamin Gay Pride -laivakulkue. Meninki oli iloisaa ja värikästä, ja onneksi yksi ukkeli oli lopulta joukosta poissa.

Kuva Pixabay.com

Hollannissa nousee valitettavasti aina välillä hiljaksiin myös pedofiilien ääni. Johtuuko jollain tasolla suvaitsevasta ilmapiiristä (homojen kohdalla Hollanti oli edelläkävijöiden joukossa) vai ihan vaan vahvasta yrittäjähengestä (aina voi yrittää?).

Vuosina 1982-2012 (20 vuotta!!) toiminnassa oli Martijn-niminen yhdistys, joka ajoi lain ja yhteiskunnan hyväksymistä aikuisten ja lasten seksuaalisuhteille. Oli nettivua, lehteä (jossa piirustuksia ja tarinoita, ei valokuvia) jäseniä noin 200 jne. Nettisivuilla vilahti jossain kohta jopa kuninkaallisten lapsien kuvia, mutta ne poistettiin oikeuden tuomiolla. Tottakai kuvat (ja muu materiaali sivuilla) olivat lain sallimissa rajoissa, kuninkaallista nyt ei mutenkaan ole kuin virallisia kuvia.

2006 ja 2010 ko yhdistyksen pohjalta luotiin puolue ja yritettiin jopa parlamentti-(tweede kamer)vaaleihin. Eivät saaneet tarpeeksi tukijoita ja homma kuivui kokoon. Kuitenkin ehkä tämä touhu osaltaan nosti heidät tarpeeksi otsikoihin ja tuomioistuin kielsi yhdistyksen 2012. Tietenkin yhtenä ajettavana asiana oli seksin alaikärajan poistaminen laista.

Kuva Pixabay.com

Eivät nämä toki kovin rauhassa saaneet touhuta, kiusaa ja talon tuhrimista yms oli ihan tarpeeksi.

Muutaman vuoden oli sitten hiljaista niin nyt Priden alla oli aihe taas tapetilla. Salanimen Mark Lucius alla liikkunut jäpylä jakoi Amsterdamin Vondelparkissa flyereitä #PedoPride -tunnisteen alla. Kovin rauhassa hän ei niitä saanut jakaa ja pian poliisi keräsi koko varaston talteen.

Kyseinen Lucius touhuaa samoilla linjoilla kuin yhdistys ammoin, "Miksi lapsi ei saa itse valita jos haluaa seksiä vaikka olisi alle 12v"? (Hollannin alaikäraja on 16v). Ja sitten hän saikin oivan idean yhdistää ajattelumaailmansa Gay Prideen. Joka ei tokikaan ole pelkkä Gay (homo) enää vaan LGHTBI+loput aakkoset. Jolloin Luciuksen mukaan Pedotkin sopii ottaa mukaan. Ovathan hekin vähemmistö!

Hämminkiä pedofiilin flyersuunnitelmasta Pride Amsterdamin aikana.Eindhovens dagblad 3.8.2019 

Onneksi 'kansa' otti asian hoitaakseen ja tarpeeksi uhkailemalla poitsu saatiin toisiin aatoksiin ja jäi lipulappuineen kotiin. (Ei, en hyväksy väkivaltaa ja toivon, ettei sellaista tähän osunut, mutta no, perus internetlynkkausta kuitenkin). Saas nähdä tuleeko nimi myöhemmin vielä jossain vastaan, minkälaisia kanavia vielä keksitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti