maanantai 16. joulukuuta 2019

Loppu tirkistely-tvlle

Voipi olla väliaikainen, mutta silti.

Marraskuussa nousi kohu tosi-tvstä nimelta De Villa (Brittiformaatti, The Villa eli about Kartano), jonka malli on suht tuttu mm Tempatation Islandista jne. Nuoria (tatuoituja / pumpattuja) naisia ja miehiä lomataloon, viinaa perään ja katsotaan kuin käy. Jotta homma etenisi tietokoneen arpomat parit oli jo asemoitu kimppasänkyihin.



Siellä sitten vongattiin tuttuun tapaan ja "ei" ei oikein kelvannut. Valveutunut twiittaaja nappasi pätkän talteen ja laittoi eetteriin #metoolla varustettuna. Oho, ko ohjelmissa on seksuaalista häirintää. Ullatus.


Ohjelmapomon ensireaktio oli Tutkimme miten tämä on päässyt leikkauspöydältä julkisuuteen. Kuitenkin jo pari päivää myöhemmin ei auttanut kuin ottaa vähän reippaammin kantaa, kysehän ei ole siitä näytetäänkö vai ei vaan siitä, ettei puututa (tai oikeastaan lähes usutetaan). Marraskuun lopulla kyseinen kanava (RTL) päätti vetää kaikki viettelyformaatit ruudulta pois, eli Villan (joka toki oli jo lopetettu) lisäksi Temptation Island sekä Love Island.

Kauheesti alko panettaa, mut niinko hyvällä tapaa...

Saa nähdä kauanko panna pitää, nämä kun olivat suunnilleen ainoat Youtube/Netflix/Insta jne-nuorisoa tavis-tvn eteen vetävät formaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti