keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Myös WTC-iskujen takana on holski

Kylläpä ne nyt ehtivät ihan joka paikkaan! Mutta kyllä, WTC-torneihin porautuneita koneita lentäneet terroristit saivat oppinsa hollantilaiselta. Joka ei toki tiennyt terroristeja opettavansa. 

Muhammed Attasta hän sanoo: Jaa terroristi? Ennemmin mulkku. Atta halusi kuulemma vain oppia ohjaamaan oikealle ja vasemmalle eikä kunnellut opettajia. Lisäksi hän kohteli naispuolisia työntekijöitä huonosti. Eipä terrorismitehtävä tosiaan vaatinut sen koommin nousun kuin varsinkaan laskeutumisen osaamista.

ED 11.9.2021. Lul = mulkku (sanan kaikissa merkityksissä). Lausutaan suunnilleen lyl. 

Ko holski, Rudi Dekkers, piti Huffman Aviation lentokoulua USA:ssa Floridan Venicessä. Jo seuraavana päivänä iskujen jälkeen poliisi iski sinne. Terroristien Atta ja al-Shehhi henkilöllisyys oli jo varmistunut ja lentokoululta haettiin lisätietoja. Rudi auttoi minkä pystyi ja kävi ilmi, että koululla oli ollut myös yksi haamuoppilas - maksanut muttei ilmaantunut bin al-Shibh. Tämän oppilaan kautta saatiin tärkeä linkki Osama Bin-Ladeniin.

Silti Rudi sai tappouhkauksia amerikkalaisilta jotka pitivät häntä epäilyttävänä. Asiakkaat kaikkosivat ja lentokoulu oli tuotapikaa veloissa ja Dekkersin oli pakko myydä se. Jo ennen lentokoulua Rudi oli ollut aikalailla huithapeli ja nyt alkoi alamäki jonka aallonpohjina parikin kiinnijäämistä huumeiden salakuljetuksesta Amsterdamissa. Jälkimmäisen vankilatuomion aikana hän karkaa kotiinsa Dominikaaniseen Tasavaltaan.

Dokumentin mainoskuva: Rudi - 9/11 ei jätä rauhaan
(oik achtervolgen = seurata, jahdata, mutta siitä ei
oikein saa asian ydintä kiteyttävää suomennosta)

Tänä vuonna hänestä on tehty dokumentti jossa hän sanoo haluavansa aloittaa alusta ja vilauttaa jopa aukijääneen tuomion loppuunistumista. Nyt kun WTC:stä on 20 vuotta lehdissä (myös Suomessa) on ollut aika paljon "missä hän on nyt"-juttuja ja tässäkin hyvä esimerkki välillisestä kärsijästä, jonka elämä hajosi iskujen myötä. Toivotaan, että Rudi nyt saa paremmasta elämästä otteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti