perjantai 19. helmikuuta 2021

Viirusvatipäät

Tiistaina pamahti pommi - oikeus kielsi ulkonaliikkumiskiellon. Kun lakeja ja asetuksia ja poikkeusoloja oikein tavattiin, ulkonaliikkumiskielto on laiton. Oikeusjutun aloitteentekijänä oli yhdistys, joka taistelee kaikin keinoin viirustoimia ja hallituksen päätöksiä vastaan: Viirusvatipäät.


Vatipäiden johtaja iloitsee oikeuden päätöksestä ED 17.2.2021

Nimi on vapaa suomennos hollantilaisesta versiosta Viruswaanzin, jossa jälkimmäinen sana waanzin tarkoittaa hulluutta (päästänsä sekaisin). Tietenkään yhdistyksen nimi ei ole tuo, virallisesti kyseessa on Viruswaarheid, virustotuus. Viruswaanzin on kuitenkin niin kotiutunut kieleen, että jopa tuomari sen lipsautti oikeudessa.

Waanzin-sanan jatkeena kannattajat ovat saaneet oman lempinimen: wapit (wappies). Joka kattaa kaikki virusvastaiset tahot salaliittoteoriankannattajista viruksenkieltäjiin. Yhdistyksellä on nettisivut ja face ja julkaisevat satunnaisesti jopa lehteä nimeltä Gezond verstand (Terve järki). Lehdestä oli alkuun juttua, että saako sitä edes myydä (kansankiihotus tmv) ja osa lehtipisteistä kieltäytyikin.

Terve järki, lokakuun numero. Otsikoita: PCR-testit eivät toimi / Miksi suusuojat ovat vaarallisia / Digitaalinen identiteetti EU-asukkaille.

Vatipäiden johtohahmo on karismaattiseksi luonnehdittu rastapäinen tanssinopettaja Willem Engel, joka oppi aktivismin jo vaippaiässä. Olihan isänsä tunnettu toisinajattelija joka haki itselleen (yksilö vastaan valtio -tyyppistä) oikeutta ihan ihmisoikeustuomioistuinta myöten, siinä sivussa mm laajamittaista hampunkasvatusta tukien. Engelin johtama pulju onkin järjestänyt lukuisia mielenosoituksia ja toistakymmentä oikeusjuttua koronatoimia vastaan. Vatipäiden näkemys on, että Hollanti on vauhdilla muuttumasa totalitaarikseksi valtioksi.

Lehdestä: Suusuojat - kuuliaisuusharjoitus.
Ingressi: Maskipakko on sosiologinen koe jolla laitetaan kansa ilman perusteltua syytä tottelemaan.

Viestinnässä ei väistellä harmaita alueita, vatipäät jakavat valeuutisia ja väärää tietoa, vertaavat koronatoimenpiteitä juutalaisvainoihin ja levittävät salaliittoteorioita suunnitelmista joita maailmanlaajuisella eliitillä on Hollannin kansalaisten pään menoksi.

Lehden pilapiirros: Pääministeri varoittele tartuntaluvuilla, terveysministeri piilottelee (silppuaa) laskeneen kuolleisuuskäyrän.

Onneksi pulju ei ole saanut vielä mitään kovin merkittävä aikaiseksi. Seuraajamäärä facessakin on maltillinen 60 000 (vs Hollannin 18 miljoonaa asukasta). Kun ulkonaliikkumiskielto kumottiin Engel oli samointein hihkumassa että illalla juhlitaan toreilla ja aukioilla, mutta hallitus haki heti valituslupaa korkeimpaan oikeuteen. Jo tiistai-iltapäivällä oikeus antoi luvan ja päätös ulkonaliikkumiskiellon poistamisesta ei ole vielä lainvoimainen vaan odottaa kakkoskierrosta, tänään perjantaina. Alun protestitkin ovat rauhoittuneet täysin ja onneksi tiistain oikeudenkäyntihulina ja osin ristiriitainen tiedoitus ei saanut porukkaa uusiksi liikenteeseen, ilta oli rauhallinen.

Keskiviikon lehdessä totuttuun tapaan raflaava otsikko: Täydellinen kaaos ulkonaliikkumiskiellosta. Kuvassa kuitenkin hiljianen Eindhovenin keskusta.
Ulkonaliikkumiskielto = avondklok eli sanatarkasti iltakello (kotiintuloaika).

Hallitus on nyt tietenkin tehnyt kaikkensa tukkiakseen lain porsaanreiät, jotta päätös tänäänkin pysyisi voimassa. Toivotaan!

Ps. Engel saa toki tässä taas lisää vettä myllyynsä. Hänen nostamat oikeusjutut kestävät viikkoja, jopa kuukausia. Ja kun valtio hakee oikeutta rajoittaaksen kansalaisten perusvapauksia, korkein oikeuskin voidaan aikatauluttaa kädenkäänteessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti