torstai 20. syyskuuta 2018

Lapsi syntyi Egyptissä

Sylvia van Baarlen sai sunnuntai-iltanan 2. syyskuuta jokseenkin odottamattoman WhatsApp-viestin: Äiti, älä pelästy. Synnytin aamulla hotellihuoneen kylppärissä pojan. Meillä on kaikki hyvin. (Ekana tietty tulee mieleen, että oisko soittaminen ollut näppärämpää?). Anyway, tapahtui siis seuraavaa:

Olletikin hotellihuoneselfie, oli ED lehdessä 5.9 / yksityiskuva


Britt van Baarlen (18 vee) vietti kesän Egyptissä, sukulaisilla on siellä loma-asunto. Hurghadassa on käyty jo 13 vuoden ajan, joten mikäs siellä palmujen katveessa. Kun äiti tuli kesän puolivälissä käymään hän oli huomannut Brittin lihoneen, mutta arvelivat sen johtuvan hotellin makoisasta buffasta ja lomailusta (ja vodkasta ja vesipiipusta).

Muu perhe oli jo palannut ja Britt jäi vielä muutamaksi päiväksi. Sunnuntaina 2.9 piti lentää kotiin mutta sitten tulikin vatsakrampit ja ripuli ja hieman isompi ylläri siinä äkistellessä.

ED 14.9.2018


Mikäs siinä, terve lapsi, mutta vastasyntyneen - passittoman - kanssa ei noin vain kotiin palatakaan ja nyt Britt lojuu jo reilut kaksi viikkoa hotellihuoneessa lapsineen. Hollannin ulkoministeriö yms tahot ovat menossa mukana, hätäpassin saisi pikaiseen, mutta... Egyptin laki määrää, että lapsella pitää olla syntymätodistus, jossa merkittynä myös isä. Vaan siitäpä ei ole tietoa.

Lapsi on siitetty marraskuussa, bileiden ohessa, isä ei ollut Brittin tuttu eikä hän siihen ole sen jälkeen törmännytkään. Edes julkisuus (hommasta on ollut jo pari kertaa lehdessä) ei ole isää kolostaan hätistänyt, joten nyt ei auta kuin toivoa, että ministeri / diplomaattitasolla ongelma saadaan ratkaistua.

(Iso)äiti sekä hyvin ystävälliseksi & avuliaaksi kehuttu hotellin henkilökunta.


Toistaiseksi Brittin (äitiys)loma jatkuu hotellihuoneessa, onneksi äitikin pääsi pikaiseen paikalle avittamaan. Kuittaan jos bongaan lehdestä loppuratkaisin.


1 kommentti:

  1. Miten voidaan vaatia isän nimi :o Kerro ihmeessä jos kuulet miten juttu ratkeaa.

    VastaaPoista