perjantai 18. syyskuuta 2020

Ammun ihmisiä

Näppärä yrityksen nimi yllä, ei jätä epäselväksi.

Firmaa pyörittää Ferry de Kok, ex-raskaansarjan rikollinen nyk paparazzi. Nimi on englanniksi Ishootpeople ja shoot on ko kielellä ampumisen lisäksi myös valokuvausta/filmausta.

Ferry ED-lehdessä 3.9.2020


Ferryn kohdalla nimi on tosiaan tuplamerkityksinen. Ferry kasvoi heikoissa oloissa ja ajautui rikoksen polulle jo nuorena. Laillisella puolella hän toimi henkivartijana, jopa Nelson Mandelalle, kun tämä vieraili Amsterdamissa 1990. Siinä sivussa puuhasteli isoissa hummebisneksissä tunnettujen pomojen kanssa. Kertaalleen, vuonna 2003, melkein likvidoitiin eli tapettiin, oli ihmeen kaupalla väistellyt luoteja heittäytyen maahan Purmerendin kodissaan ja sai siitä lisänimen 'de matrix'.

Paparazzi kuvaa mitä vaan, sivulla (joilta kuvakaappaus) onkin eri julkkiksia kadulla bongattuna. Tässä eräs näyttelijä tulee ruokakaupasta, kuvateksti kertoo, että hänellä on jopa 4 sateenvarjoa mukana. Seiskaan vaan moinen "uutinen"!





Vuonna 2004 hän muuttaa Thaimaahan, Pattayalle kiinteistöprojektia puuhastelemaan. Siellä hän joutuu silminnäkijäksi kun kriminaali John Mieremet ammutaan vuonna 2005. Ihme kyllä häntä ei koskaan tuomita mistään, paitsi Belgian puolella uhkailusta ja pahoinpitelystä, mutta hän ei istu tuomiota kun pysyttelee ko maasta poissa.

Mieremetin likvidaation jälkeen Ferry jättää hyvästit rikollismiljöölle ja aloittaa yrityksensä. Aika pian hän saa muutaman napakan (piilo)osuman ja onkin nykyisin menestynyt ampuja paparazzi.

Instasta löytyi mielenkiintoisempi kuva, Pääministeri Rutte (paidaton) ja kaveri veneilemässä.
Sillä viikolla oli vielä 30 astetta.

Viimeisin isompi onnistuminen oli tietenkin Grapperhausin häät. Ensin hän möi lehdistölle yhden kuvan ja vähän myöhemmin pari muuta. Näin sain maksun kahdesti, hän totesi kuivasti radiohaastattelussa. Hyvin omaa bisnessilmää.

Ps. Grapperhaus sai kuin saikin lopulta myös sakon välimatkasäännön rikkomisesta, kuvien perusteella. 390 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti