maanantai 14. maaliskuuta 2022

Kuninkaallinen työpaikka

Vielä on yksi päivä aikaa hakea, hakuaika sulkeutuu huomenna 15.3! Kuninkaallisten vaunujen kuskiksi!

Näemma Ukraina-tuki tässäkin


Ei paha palkkakaan, ks yllä. Haettava paikka on tarkalleen (Oppilas-)kuski. Valjakon ajajalle ei taida olla sen kummempaa nimitystä suomeksi. Mitäs vaatimuksia?

  • tarpeelliset paperit ja/tai työkokemusta alalta
  • todistettavasti osaa ratsastaa
  • omaa hevostietoa (hyvinvointi, hoito jne)
  • osaa englantia
  • työskentelee hyvin tiimissä ja on palvelualtis ja hyvä ottaamaan kontaktia
  • joustava (illat, vkl ja mahdollisesti muu sijainti)
  • edustava, positiivinen ja innokas
  • ongelmanratkaisija, stressinkestävä ja aloitteellinen

þ, mitäs muuta? Tehtävänkuvaukseen kuuluu valjakkojen treenaus ja valmistelu erilaisiin (seremoniallisiin) tapahtumiin. Sekä kuskinpukilta että ratsain (à la daumont). Valjakkoajoa ja kouluratsastusta. Myös lannan luonti, hevosten harjaus ja siistiminen (harja, häntä jne), ulko- ja sisätilojen ylläpito sekä koko tallialueen siisteys kuuluvat vastuualueisiin. Ja tietenkin valjaiden huolto, puhdistus ja ylläpito.

Putsattavaa. Tallit on esitelty aiemmin: linkki

Ei paha! ja vaihtarina siis rapia palkka melkein 3000,- plus tietenkin lomaraha mutta myös hollantilainen erikoisuus: 13sta kuukausi. Tätä ei joka firma anna mutta muutamat kuitenkin, tarkoittaa tuplapalkkaa joulukuussa. Verottaja vie puolet mutta periaatteessa siis lomarahat 2x/v. Vuosipalkka lisineen siis n 42 000 euroa. Oletan, että alkupalkka on toki alempi, varsinkin jos tarvitsee vielä jotain koulutusta eli hakee oppilaskuskiksi. 

Lakaistavaa.

Mutta ei tässä kaikki, tarjolla on myös kuntosali, ylimäääräisiä lomapäiviä, polkupyöräetu, joulupaketti ja sairausvakuutus (arvo 120-150 e/kk, netto). Ensi hätään 12 kk sopimus, mutta se on täällä oikeastaan aina vakio, ensin pari määräaikaista ja jos homma toimii pysyvä (lakisääteisesti pysyvä on pakko 2 vuoden jälkeen).

Harjattavaa. Häntä hieman jännittää tällainen avoimien ovien päivä.


Turva- / taustatarkistus on osa hakuprosessia. Lisäksi mainitaan vielä erikseen, että monimuotoisuutta haetaan / tuetaan. Eli siis ulkomaalaisia, eikun hakemaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti