perjantai 30. maaliskuuta 2018

Ponin palautus

Tallinpitäjä hermostui maksamatta jättäneeseen asiakkaaseen ja palautti ponin omistajan etupihalle.

Kuva poliisin Facebookista.
Google mapsista urkittuna tuollainen piha. Poni on syönyt osan pensasaidasta, ensi kesänä siinä on lovi.


Poliisin mukaan omistaja on löytänyt ponille uuden paikan (jonka toivottavasti maksaa).

2 kommenttia:

  1. Syytettiinkö tallinpitäjää eläinsuojelurikoksesta, kun oli jättänyt hoitoonsa uskotun eläimen heitteille? Suomessahan sitä käytetään aina ukaasina, kun joku pohtii vievänsä eläimen maksamattomien hoitokulujen takia omistajan asuinosoitteen pihalle ja jättävänsä sen sinne...

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti ei syytetty, kun poliisikin tuon Facebookiin laittoi ihan vaan hupailuna. Täällä joka tapauksella omistajalla on suurin (koko?) vastuu, on jopa tapaus, jossa joku ratsasti hevosella salaa ja katkaisi jalkansa ja meni silloinkin omistajan vastuuvakuutuksesta.

    Paikalliskeskustelussa toki hieman jossitellaan - entä jos hevonen olisikin ollut epälunki, riuhtaissut itsensä irti ja juossut liikenteen sekaan? Tai entä jos omistaja olisi ollut lomalla (tosin luulisi tallinpitäjän tsekanneen)?

    Pääosa keskustelijoista kehuu tallinpitäjää hyvästä ratkaisusta. Tietenkin kysessä on aina yhtä luotettava nettikirjoittelu, mutta ilmeisesti tallinpitäjän vastuu ei paina kovin kovasti, onhan hevonen omistajallaan [eikä heitteleillä].

    VastaaPoista