perjantai 10. tammikuuta 2020

Sitä ihteään

Päivänä muutamana taas seisoksin ruuhkassa, tunnin matkaan meni reilu kaksi. (Ja aamulla sama toiseen suuntaan eli 2h/vrk = melkein 10% ihan hukkaan). Ja nämä ovat ns "päivittäisiä ruuhkia" joita ei edes mainita ruuhkatiedotteissa. Tunnin viive on siis normaalia, onneksi parin kk:n rupeaman jälkeen ei tarvitse enää ajella sinne.

Anyway, asiaan. Siinä istuksiessa rinnalla ruuhkaili rekka ja kaksi kertaa piti katsoa firman nimeä. Shitgroup eli Paskaryhmä, nettisivutkin napakasti shitgroup.nl.  Kuvaa en ottanut koska hämärsi.


Olikohan tämä se jonka näin? Ainakin sama asetelma, rekka + perävaunu. Kaikki kuvat firman nettisivuilta.

Kotona sitten nettiä tsekkaamaan. Kysessä siis kuljetusfirma, joka kuljettaa paskan (eli lannan) lisäksi mm puutarhajätettä ja haketta, eli luonnontuotteita kaikki. Nettisivut noin muuten esittelevät lähinnä rekka-kalustoa laajalti, ja facessa näkyy että käyty on kokoontumisajossa Ruotsia myöten.

Sitä kalustoa.

Facessa myös myydään välillä jotain, nyt on myynnissä Volvon nuppi vm 2000 ja ajettu 1.1 miljoonaa kilometriä. Myönnän tyhmyyteni, en tiennyt että rekoilla ajetaan noin paljon. Oikeastaan urpona ajattelin, että samohin 300-500tkm menisi kuin henkilöautot. Paljonkohan olisi pyynti?

Tämä ei ainakaan ollut ruuhkaseuranani - olisin taatusti bongannut estehevosen nupin kyljestä.

Ei nimi miestä firmaa pahenna, ja Facenkin eka kommentti kertoo, ettei kommentoija tunne koko firmaa mutta antaa pisteet nimestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti