lauantai 24. syyskuuta 2016

Iloisa seurakunta

Lomanajan lehdissä oli tosiaan vaikka mitä, tässä taas käsittämätön pätkä Hollannin suvaitsevaisuutta. Käännän koko jutun, kun tekstiä ei ole kauheasti:

Kirkko saa maahantuoda huumeteetä


HD 10.9.2016

Amsterdamin Sant-Daime kirkko saa jatkaa hallusinoivan teen maahantuontia Brasiliasta. Aiemmin Schipholilla (Amsterdamin lentokenttä) takavarikoitiin 84 kg teetä.

Näin päätti Haarlemin oikeusistuin tällä viikolla kolmessa rikosoikeustapauksessa seurakunnan jäseniä vastaan. Vaikka tee kuuluu opiumlain alaisuuteen, oikeusistuimessa uskonnonvapaus on johtava. Oikeusjutun aikana on kqynyt selvästi ilmi, että jumalanpalvelusten osallistujat eivät osallistu huumeteen takia, vaikkakin teenjuonnin rituaali on oleellinen osa uskontoa.

'Pyhä kipinä' nimittäin syttyy seurakuntalaisissa koska ayahuasca-teessä on kiellettyä ainetta, DMT:tä. Tämä johtaa hallusinaatioihin. Kuitenkin kqyetty määrq on pieni. Samoin seurakunta, jolla on sata jäsentä. Santo-Daime -kirkko on perustettu Brasiliassa 1930.


Muki mukaan?

Että sellaista. Ehkäpä lehtijutun jälkeen alkaa seurakunnan jäsenmäärä paisua. Teessä on DMT:tä vain vähän, ja keskimääräinen t-pussi painaa 3g. 84kg teetä / sata kirkon jäsentä tekee lähes 5,5 vuoden teevaraston, jos kirkonmenoja on joka viikkoa ja kaikki 100 osallistuvat joka kerta.

Olikohan tuomarin laskukone rikki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti