keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Manege Hillegom 2 / Yksityisyys 2

Mainitsin jo, että lomani aikana paikallislehti pullisteli blogiin sopivia uutisia. Osan olenkin jo purkanut, nyt ensin Hillegomin ratsastuskoulu ja päälle hieman tuoreempi pikkujuttu yksityisyydestä, joka ei tarvitse omaa postausta.

Ensin siis päivitys Hillegomin ratsastukouluun, josta kirjoitin jo helmikuussa. Ratsastukoulu souti ja huopasi jo 13 vuotta muuttosuunnitelman kanssa, tarkoitusena, että talli muuttaisi uuteen paikkaan ja uusiin tiloihin. Koska homma venyi ja venyi vanhat tilat ovat ja aikalailla ränsistyneet.

Hillegomin poneja helmikuussa

Jutun lopussa lupaan lisätietoa maaliskuussa, mutta joko se on mennyt minulta huomaamatta tai paikallislehti ei ole seurannut juttua ihan joka mutkassa. Nyt ei kuitenkaan jäänyt huomaamatta, olihan juttu lähes koko sivun kokoinen. Oikein kaaviokuva tulevasta tekstin ohessa.

Hollannin korkein hallinto-oikeusaste, Raad van State, on näyttänyt ratsastukoululle vihreää valoa. Sekä mahdollinen pyörälevien lasten uhattu turvallisuus, että uhat vesilintokannoille eivät olleet toteen näytettyjä.

HD 2.9.2016

Musta päivä vesilinnuille, sanoo vesilinnunsuojelija ja miettii jatkotoimenpiteitä. Sen sijaan ratsastuskoulun omistaja on erittäin iloinen - toivottavasti jo tänä vuonna päästään pohjatöihin!

Ja ilmeisesti pääsevätkin, sillä viikonloppuina tallinseinälle oli ilmestynyt lappu dyynien maisemoimisesta. Että puskutraktoria sun muuta moottorisahaa pukkaa kun "luontoa" hoidetaan ja tietty ratsastuspolku on 4 viikkoa kiinni, ettei tule vaaratilanteita. "Hiekat kuljetetaan läheiselle ratsastuskoululle". Mitenköhän kauriit tähän luonnonhoitoon reagoivat? Joutuu tähtäämään tarkemmin jos villiintyvät?

HD 23.9.2016

Ja sitten ihanpieni maininta yksityisyydestä, josta kirjoitin maaliskuussa. että vastustettiin auton rekisterinimeron syöttöä parkkimaksuautomaattiin yksityisyyden suojan takia - eihän kenellekään kuulu missä (hämärähommissa) kukin liikkuu. Tätäkin näemmä puitiin oikeusasteissa ja nyt tuomioistuin on todennut, että Amsterdamin kaupunki ei toimi ristiriidassa yksyityisyydensuojan kanssa reksiterinumeroita vaatiessaan. Pyörällä sitten vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti