keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kauris kaverina

Kuten jo mainitsin, paikallislehti pullisteli lomani aikan blogiaiheita. Kauriista oli parikin juttua.

Ensinnäkin, jo ennen lomaakin jossain bongaamani Berendiksi nimetty kauris esiintyi kertaalleen jopa etusivulla.

HD 8.9.2016

Bambi Berend on nimittäin asettunut kodiksi eräälle moottoriteiden reunustamella laitumelle. Ja niin hyvin kodiksi, että kaveeraa hevosten kanssa ja paras kaveri on ruuna Zepp. Alkuun Berend oli tietenkin arempi, mutta hiljaksiin se on kesyyntynyt ja seuraa ykköskaveriaan jopa tallille ja poukkoilee ratsastukentällä kuin varsa ikään.

Jonkinlainen huoli on bambin kohtalosta syksymmällä, kun hevoset siirtyvät talviteloille, joten on jo huudeltu metsänvartijoita sijoittamaan se muaalle. Mutta kuljetus tietenkin aiheuttaisi stressiä, kysessä on kuitenkin villi eläin. Joten toistaiseksi sen annetaan olla vaan. Ihan viime päivinä Berendiä ei ole lehdessä näkynyt. Ja kun itse kävin paikan päällä tarkoituksena hankkia kuvia blogiin en myöskään nähnyt sitä. Ties vaikka se olisikin jo itse keksinyt siirtyä kaltaistensa pariin.

HD 3.9.2016

Uutinen ylitti uutiskynnyksen laajemmaltikin, linkki videoon ranskalaisilta sivuilta - toivottavsti näkyy Suomessa, ainakin täällä näkyy.

2 kommenttia:

  1. kauriit on söpöjä. Sääli, ettet nähnyt.

    VastaaPoista
  2. Moi anonyymi,

    Ei haittaa etten nähnyt tätä yhtä. Joka ratsastusretkellä näen 20-50 kpl, ks vaikka kauristaustat-postaus. Toki tähän postiin olisi ollut kivempi laittaa itseotettu kuva.

    VastaaPoista