perjantai 7. lokakuuta 2016

Michael Mäkkärillä

Viime viikon torstaina, työmatkalta palatessa alkoi huikoa ja Bestin kohdalla loistivatkin tutut keltaiset kaaret. Kun kaarsimme parkkipaikalle bongasin samointein Bestin suurimman nähtävyyden – jo parikymmentä vuotta paikalla seisoneen Michael Jacksonin patsaan.




Patsas liittyi Jacksonin viimeiseksi jääneeseen HIStory kiertueeseen (1996-1997). Niitä pystyteltiin Euroopan-osiolla Thames-joesta Champs-Elyseelle ja muihin merkittäviin paikkoihin kiertueen edetessä. Wikipedia ei kerro minne muut patsaat joutuivat, mutta Hollannissa on yksi tallessa.




Maikkeli lahjoitti sen Ronald MacDonald talon hyväksi ja se huutokaupattiin. Patsaan osti Bestin Mäkkärin omistaja ja siitä lähtien se on seisoinut Mäkkärin pihassa. Ko MacDonalds on amerikkahenkinen ja uusi vihertävä väri ei ole kotiutunut sinne ollenkaan. Retrolla eli puna-keltaisella mennään ja sisällä on Marilynrekvisiittaa ja jenkkiautonosia.




Paikka on edelleen fanien pyhiinvaelluskohde, mistä kertovat aitaan ripustetut kortit ja kukat. Välillä sinne myös järjestetään muistotilaisuuksia, esim. kuolinvuosipäivänä. Todistuksen mukaan se on ostettu 3.10.1996, olimme paikalla 29.9.2016 eli läheltä liippasi tasavuosipäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti