torstai 21. kesäkuuta 2018

Ammuskelua ja kuollutkin

No niin, nippanappa ehdin hieman taustoittaa paikallistouhua niin tämä viikko on taas alkanut actionilla. Viikonloppuna aamulehden jakaja löysi kadulta kuolleen miehen. Tai ehkä se hengitti löydettäessä mutta ambulanssi ei siihen enää eloa saanut.

Huumelabrassa asuminen vei hengen / ED etusivu 18.6.2018


Kyseessä oli 48-vuotias mies joka asui jo jonkin aikaa vuokratussa autotallissa, jonne oli pykännyt huumelabran. Ilmeisesti siellä valmistettiin raaka-aineita, sillä varsinaista pilleripuristinta ei löytynyt. Huumeiden valmistuksessa vapautuu kaasuja, ja samassa tilassa ei nyt ainakaan kannata asua. Huonosti kävi. Tämä tapaus oli Geldropissa, linnuntietä 11 kilometrin päässä.

Asuintila / labra, poliisin kuva, ED 19.6.2018


Ja tiistain lehdessä etusivulla sitten sitä ammuskelua, Pohjois-Eindhovenissa eli n 12 km päässä. 21 luotia talon julkisivuun, asukas ei kotona. Olletikin varoitus / säikäytys, asukas on poliisin(kin) vanha tuttu, riskisijoittaja ja huijari joka sijoitti rikollista rahaa ja laittoin pääosan omaan taskuun. Vankilassakin on istuttu ja vihollisia varmaan ihan kotitarpeiksi.

Luotisade 'ihmesijoittajan' taloon / ED etusivu 19.6.2018


Asuinalue ei ole sitä kaikkein rauhallisinta seutua, vastikään alueelta löytyi huumealabra ja eräskin asukas kertoo lehdessä ruuvanneensa naapurien suosituksesta yrityksensä nimen julkisivuun ihan siksi, etteivät mahdolliset kostoa / säikyttelyä hakevat kriminaalit erehtyisi talosta. Että on selvä, että hänen talonsa on ihan vaan tavistalo.

Itse en kyllä ihan heti taviksena tuollaiselle alueelle hakeutuisi asumaan. Toistaiseksi oma kylä vaikuttaa rauhalliselta, mutta kuinka kauan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti