sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Hevipormestari

Hollannissakin poliitikkoja piisaa, tällä kerta esittelyssä Emile Roemer. Roemer (1962) on luonut asiallisen poliittisen uran, ensin kunnallisvaltuustossa ja sittemmin kymmenisen vuotta parlamentissa. Hän on Sosialistisen puolueen jäsen ja oli pitkään puolueen parlamenttiryhmän vetäjä.

Maaliskuusta 2018 hän on Heerlenin virkaatekevä pormestari (=kaupunginjohtaja). Virkaatekevä, koska varsinainen pormestari on sairaslomalla.

Kaikenmaalmaan musaesiintymistilat lähettelevät mainoksia ja nyt tuli Heerlenin Nieuwe NORilta mainos: Rumoer met Roemer. Rumoer tarkoittaa suurinpiirtein melua / hälinää, mutta miten tähän liittyy poliitikko Roemer?No liittyypä hyvinkin, Roemerin harrastus on hevi & metalli ja vuodesta 2015 hän myös satunnaisesti heittää ko skenessä DJ-keikkaa. Kerran hän oli sitten hastattelussa maininnut lempibändikseen Amsterdamilaisen Death Alleyn, että olisi vielä kiva nähdä livenä. Ko pumppu soittaa 'heavya punked-outtia proto-metallia', ja sen (mahdollinen) jäähyväiskeikka on nyt saatu järkättyä Heerleniin. Samassa tapahtumassa Roemer tiskijukkailee thrasmetallin ja rokin puitteissa.Ei ihan heti tule Suomi-poliitikkoa vastaavilla harrasteilla mieleen. Tai ylipäänsä jollain rullaluistelua jännittävämmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti