sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Etsintäkuulutus ja palkkio

Suomessa ei (internetlähteiden perusteella) harrasteta löytöpalkkioita jos joku paljastaa poliisille rosmon olinpaikan tmv. Hollannissa näitä on. Viime viikolla bongasin Nu.nlstä tähän mennessä suurimman summan - uutinenkin vahvistaa Hollannin suurimmaksi koskaan: 100.000 euroa sille jonka vinkin perusteella Ridouan T. ja Said R. saadaan kiikkiin.

Jo aiemmin miehistä luvattiin 25.000 mutta asia on nyt korkealla tärkeysjärjestyksessä, joten panokset kovenevat.

Kuva lähde NU.nl / ANP, kuvassa lienee jonkun likvidaation jälkipuinti.

Heitä epäillään useamman likvidaation toimeksiantajiksi Amsterdamin alamaailmassa. Todennäköiseti henkilöt oleilevat ulkomailla ja vaihtavat henkilöllisyyttään sännöllisesti. Arvellaan että vain lähin piiri tietää miesten olinpaikan ja poliisi toivoo reippaamman palkkiolla saavansa houkuteltua 'kultaisen vihjeen'. T:tä pidetään yhtenä mocromafian pääjehuista.

En ole varma vaarantaisinko henkeni edes 100.000 tähden, peli mafian ja likvidaatioiden parissa on kovaa ja vasikoija tuskin voisi elää mitenkään normaalisti (tai pitkään) jos kävisi ilmi kuka se oli.

ps. Hollannissa jostain syystä suojellaan rikostentekijöiden henkilöllisyytä, siksi sukunimen kohdalla aina vain etukirjain. Sen sijaan uhrit mainitaan monesti koko nimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti