torstai 4. huhtikuuta 2019

Maikkeli jalustalta

Leaving Neverland näkyi Suomessa eilen tiistaina, ja samana päivänä Michael Jackson nostettiin jalustalta ja kuljetettiin pois. Kaikessa hiljaisuudessa, kuten lehti kertoo.

Hieno oli.
Kyseessä on blogissa jo aiemmin seikkaillut HIStory kiertoeen muisto, jonka osti paikallinen McDonald's- yrittäjä. Tarkemmin taustaa täällä. Kyseinen MacDonald's sijaitsee Bestissä, kaukana Haarlemista mutta alle 30 km nykykodista, joten olen sen viime aikoina sillointällöin bongannut. Heti muuton jälkeen piti remontoida ja oli usein asiaa rautakauppaan, tämä Mäkkäri sijaitsee rautakaukappa- & huonekalualueella.

Koska kysessä paikallisasia, patsaan poisto ylitti myös paikallislehden uutikynnyksen.

ED 3.4.2019, yläkulman kuvassa tyhjä kohta, johon jo parkkeerattu punainen auto (Michael vei 2 parkkipaikkaa).
Otsikko on sama kuin blogilla, voetstuk = jalusta.

Dokkari näytettiin täällä jo kuukausi sitten, ja silloisissa haastatteluissa yrittäjä vielä sanoi antavansa patsaan olla. Ilmeisesti McDonald's (Hollanin) johdon puolelta on sitten kuitenkin tullut vaatimus poistaa se. "Olemme perheravintola ja haluamme että nuoret ja vanhat voivat ruokailla ravintoloissamme mukavasti ja hyvilla mielin" sanoo McDonald'sin tiedottaja.

Patsas on lahjoitettu Hollannin Jackson-fancubille, tiedä sitten minne saavat sen vielä pystytettyä vai saavatko.Itse olen maltillinen Maikkeli-fani, vanhat kipaleet ovat loistavia ja innolla nimesin jopa Haarlemin historiallisen sillan Michael Jacksonin mukaan. Kuitenkin dokumentti on vaikuttava ja valitettavasti minulle tuli tunne, että totta. Radiosoitto on hyvin vähäistä jos ollenkaan ja jos satunnaiskappaleen bongaa assosiaatio on jo aivan eri, musiikillisen neron sijaan tulee muuta mieleen. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti