perjantai 6. maaliskuuta 2020

Coronakamaa

Onko Suomenkin Tori-palvelu jo pullollaan koronahysteriasta hyötyviä? Täällä on lehdissä ollut suu-nenäsuojamista kiskurihintaan, käsidesit on loppu kaupoista ja joku möi jopa desinfioivaa yleisputsaria (tyyppiä Andy) 25 eurolla. Siitä oli ko kauppasivustolla lehtitiedon mukaan tarjottu jo (vitsillä) 55 000 euroa.

Ihan hurjia ylilyöntejä en löytänyt mutta muutama erikoisuus kuitenkin. Suu-nenämaskeja oli tietenkin paljon ja desinfiointiaineita. Useimpiin oli laitettu täkynä korona (eli täällä Corona).


Tonnilla kokonainen hygienia-asema. Pömpelissä tilaa spraypulloille, paperirullalle ja jopa roskiksella. Heti tilaukseen!


Käsidesin sijaan puhdistusliinat. Teksti kertoo Spesiaalit alkoholiliinat. Todistettu ja testattu parempi koronavirussuojaus. Olisi kiva nähdä virallinen tukimustulos.


Hieman järeämpi ylipainefiltterinaamari. Tekstissä vahva TV-shoppitousuus: Tietenkin voit käyttää kertakäyttömaskeja suojautuksesi koronavirusta vastaan, mutta useimmissa tapaukissa ne eivät ole tarpeeksi tiiviitä, jolloin hyöty on minimaalinen. Ne ovat myös rajoittavat hengitystä, varsinkin jos urheilet tai teet fyysistä työtä. Ja kaiken huipuksi joudut vaihtamaan maskin päivittäin, jolloin on riski että tartutat kätesi. Kaikkineen moinen maski suojaa heikosti eikä ole käytössä mukava. Näistä haittapuolista ei ole vaivaa KITE-P3-maskin kanssa. Maski on niinsanottu motorisoitu hegitysilmavisiiri, joka tarjoaa käyttäjälle jatkuvasti suodatettua ilmaa. Ja teksti jatkuu teknisin kuvauksin vielä 3x ylläolevan verran.

Coronoiden seassa oli muutamakin Corona olut, tai vaikka peltiämpäri. Ja tämä.



Toivotaan nyt että tauti talttuu ennenkuin maailmankirjat ovat aivan sekaisin. Tuolta voi seurata tilannetta aika näppärästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti