keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Aikuisviihdettä kirkossa

Hollannissa on (ainakin) yksi kahvipöytäkeskusteluihinkin mahtuva pornonäyttelijätär, jolla on oma alan firma: Kim Holland. Hän on saavuttanut jo ihan yleisjulkkisstatuksen ja häntä on haastateltu mm Hollannin suurimmassa naistenlehdessä. Kymmenisen vuotta sitten hänestä oli tosi-TVkin, tosin se taisi olla välillä tauolla koska meni liian roisiksi.

Tilburgin St Josephkerk, lähde Wikipedia, kuvannut M.M. Minderhoud

Firmansa tuottaa erilaisia filmejä, ja omille sivuilleen niitä ilmaantuu tasaisin väliajoin. Parin viikon takainen filmi sai enemmänkin julkisuutta, se oli tehty kirkossa, tarkallen ottaen rippituolissa. Kyseinen kirkko on Tilburgissa ja pastorin sanoin "Tämä ei ole oikea paikka sellaiselle". Kirkossa olikin sitten erillinen puhdistusjumalanpalvelus vihkivesineen, myös Kimin puolesta rukoiltiin. Kim pahoitteli tapahtunutta (filmin kuvasi yhteistyökumppani) ja se poistettiin netistä.

Tietenkin asia vietiin myös poliisille, mutta jumalanpilkan rangaistavuus on poistettu laista jo pari vuotta sitten ja kotirauhan rikkomiseenkaan ei ole todisteita.

Vain viikkoa aiemmin Kim oli samoilla aiheilla uutisissa, toinen video oli kuvattu Walibi World huvipuistossa - vesivuoristoradassa, vuoristoradassa, maailmanpyörässä ja jopa melko ruuhkaisessa jonossa. Tämäkin filmi otettiin nopeasti off-line ja sittemmin Kim pyysi julkisesti anteeksi TV-ohjelmassa Shownieuws.

Yksi Walibin vuoristoradoista. Saa olla vakaa kamerakäsi. Lähde Wikipedia, kuvaaja Frank Wouters

Ainakin vuosi alkaa firmallaan hyvin, reippasti ilmaista mainosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti