sunnuntai 14. elokuuta 2016

Olympiarenkaat

Yuri van Gelder sitten lähettiin olympialaisista kotiin. Ilahtui hän, kun pääsi renkaiden finaaliin ja lähti baanalle. On aiempaa taustaa ja ongelmia kokaiinia myöten.

Kuvaajan nimeä ei lähdetiedoissa; skysports.com (/Google)
Oli sitten liesussa läpi yön ja saapui majapaikkaan 06 aamulla. Ilmeisesti tyttöystäväkin oli paikanpäällä, olletikin niillä main yöpynyt. Aamulla skippasi aamujumpan ja muutenkin kömpi ihmisten ilmoille vasta klo 3 iltapäivällä. Ei käy, tykkäsi valmentaja, "ilmiantoi" olympiajoukkueenjohdolle ja Yuri sai menolipun kotimaahan.

Finaali olisi ollut vasta 9 päivän kuluttua, joten juhlinta ei missään tapauksessa riskeerannut osallistumista/kisakuntoa noin muuten. Mutta säännöt on sääntöjä, sanoo lautakunta, alkoholia ei nautita paria annosta enempää ja varsinkaan ei seikkailla olympiakylän ulkopuolella yötä myöten.

Oluenpanija Grolsch tästä sitten riemastui ja heti oli facebookissa mainos selkeällä viittauksella Yuriin. Että josko alkoholittomalla olisi päässyt vielä kisaamaan.Aika tiukka linja ja nyt kyllä pohditaan hieman valmentajankin valintaa ilmoittaa tapaus. Yurikin kovasti väittää juoneensa vain 4-5 olutta. Että sen kerran kun olympialaisissa on ja mitalitsäänssitkin?

No tehty mikä tehty ja Yuri on jo jokusen päivän Hollannin kamaralla. Suomen säännöistä en tiedä, mutta epäilisin, että ainakaan entisaikoina jotain Masahiirtä tai Rätyä ei paljon säännöt pidelleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti