tiistai 29. marraskuuta 2016

Kauriita, myrsky ja litistäjiä - ja Abloy!

Paha laittaa mitään napakkaa nimeä postille. Olin viime viikon matkoilla ja tässä muutaman aiheen päivitys - sekä hassu Suomi-bongaus reissusta.Ensin kauriit. Viime postauksessa kerroin, että kaikessa hiljaisuudessa oli alettu metsästämään. Ilmeisesti hiljaisuus oli ollut melko kaikenkattava, sillä vasta metsästyslehtijutun jälkeen bongasin mielenosoitushankkeen. Sunnuntaina 20.11, kokoontuminen Oasen kahvilassa.

Koko homma kuitenkin peruttiin, sillä samaisena sunnuntaina oli syksyn ensimmäinen kunnon myrsky. Uutta päiväystä ei ole tiedossa.

Myrskyn tuhoja, HD 21.11.2016
Samaisen reissun aikana poninlitistysjutussakin oli tuomio, kaikki pääsevät ehdollisesti vapaalle jalalle. (Tuomio on kuvattu näin, kyseessä ei siis ilmeisesti ole ehdollinen vankeusrangaistus, vaan pikemminkin vapautus, mutta jos joutuvat toisen kerran ongelmiin vanhakin juttu voidaan ottaa mukaan).

Kuvakaappaus videolta.

Homma on osin vanhentunut (eläinrääkkäys vanhenee kuudessa vuodessa), osin ei ole selvää missä maassa filmit (n 60 kpl) on kuvattu, päätekijä teki itsemurhan ja päätekijän vaimo on (oli) jo vankilassa pahoipideltyään miehensä (ennen kuin ko mies teki itsemurhan, tietty). Ponien omistajistakaan ei päästy selvyyteen, että tiesivätkö he mitä ponien vuokraajat niillä tekivät. Jutussa (paikallislehti 24.11) todetaan asiantuntijan todenneen, että poneille tuli vuosia jatkuneesta kiusaamisesta 'vakavia tunnevaurioita'.

Sitten vielä pieni lomakuuluminen. Käväistään Hollannin rajojen ulkopuolella, sillä Espanjassa, Bilbaon bussiasemalla, tein valtavan Suomi-bongauksen: Kaikkien matkatavarasäilöjen lukot olivat Abloy-lukollisia! Olletikin vuosimallia 1996, sillä silloin ko terminaali on pykätty.Nykyisin toki Assa Abloyhin törmää joka puolella, mm liukuovissa. Ja näemmä Assa Abloy perustettiinkin jo 1994. Mutta perinteiseen puolikuuabloylukkoon en ole tätä ennen kyllä ulkomailla törmännyt.ps. Hevosmarkkinapostauksen video ei alkuun toiminut, se on nyt korjattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti