maanantai 14. marraskuuta 2016

Vaivihkaa aloittivat sitten kuitenkin

Yhdessä viimeisimmistä kaurispostauksista pohdin, millainen ihmisryntäys dyyneille syntyy kun ammuskelu alkaa. No, ei syntynyt, ammuskelu on alkanut marraskuun alussa muina miehinä ja nyt lehti vain kirjoittaa, että dyyninhoitajien facebokissa on kommenttia aiheesta.



Nimittäin ammuskelu tietenkin tapahtuu päiväsaikaan, ja yhtälailla dyyneillä poukkoilee ihmisiä päiväsaikaan. Tietenkin kävijät huomioidan ja yritetään metsästää huomaamattomasti, mutta Hollanti on ahdas maa joten väkisinkin tapahtuma välillä bongataan. "Kävelin dyyneillä 14:29 niin ampuivat tuosta vaan ison kauriin nenäni edestä ja raahasivat sen sarvista sivummalle" kirjoittaa yksikin järkyttynyt kulkija.

HD 8.11.2016

Päivittäin (paitsi viikonloppuna) 2 valtuutettua metsänvartijaa metsästää lähinnä naaraita, sillä niitä ampumalla lisääntyminen rajoittuu eniten. Tavoite on ampua noin 80/viikko maaliskuun loppuun asti (eli , jos tavoite pitää, yhteensä reilut 1600 kpl!). Ruhot menevät Amsterdamilaiselle riistakauppiaalle ja eteenpäin lihakaupoille, ravintoloille ja jopa ruoka-avustuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti