sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Poninlitistäjä

Juttu on vanha, mutta uudestaan uutisissa, koska tutkinta on saatu päätökseen. Kaksi vuotta kesti analysoida videoita ulkomaalaisten(kin) asiantuntijoiden kanssa. Mistä on kyse?



Pari kesää sitten videot yht'äkkiä pulpahtivat julkisuuteen. Napoleon Riding -tuotantoyhtiön nimissä markkinoiduilla videoilla tuhdit naiset "ratsastavat" aivan liian pienillä poneilla. Ponin kuukahdettua nainen istuu vielä sen päällä tupakoiden. Tämän rajumpaa (vuotanut) materiaali ei ollut. Parilla videolla oli hieman jännemmät vaatteet (korsetti), mutta ei varsinisesti paljasta pintaa, saati mitään tositoimia. Mutta ilmeisesti tällekin kuvamateriaalille on markkinat.

HD 2.11.2016

Aika pian filmien vuodettua olivat tekijät selvillä. Kuvaaja, Carlo M., joutuikin nettivainojen takia menemään maan alle kun hänen taloaan pommitettiin kanamunilla ja kadulle ilmestyi typpejä pespallomailojen kanssa. Loppupeleissä kävi ilmi, ettei hänen vaimonsakaan tiennyt ko bisneksestä, ja vaimonkin hylättyä Carlo teki itsemurhan vuonnan 2015.




Tutkimuksessa olennaisinta on, onko kyse eläinräkkäyksestä. Onko poneilla pysyviä vammoja ja miten niitä hoidettiin kuvausten ulkopuolella? Roisien filmien kuvaminen ja levitys ei sinällään ole rikollista. Filmeillä "esiintynyt" poni oli Carlon Cavallo, joka otettiin huostaan. Edelleen netistä löytyvällä videolla poni onneksi pudottaa kiusaajansa pariin otteeseen.



Mikäli eläinrääkkäys todetaan toteen näytetyksi, seuraa oikeusjuttu. Carloa ei enää voi tuomita, mutta ratsastajattaret kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti